Mért csak 50-60 fps-em van?
basszus én játszok vele :D Meg az is zavar h mért 60 max, mikor máskor meg 250 volt ha felnézetem meg 333.
És akkor nem minimum grafikán volt hanem közepes. Meg 60 fps-el kajak nem lehet semmit csinálni, mert semmit nem ad be. Bele lövök és nem jelzi ki ha messzire van akár melyik testrészére lövök átmegy rajta. Ha tunkolok pl mp44 Az meg lassú meg össze vissza megy meg lövésközben beakadozik, és ha ne adj isten eltalálom akkor mégjobban beakad és elmegy az ellenfél mert abba hagyja lövés. Tehát a 60 fps szar. Szaggat is meg lőni se lehet vele.
Jó ég, 50-60 FPS és játszhatatlan... MI A...
Ott valami más lesz leszerintem. Tutira bekavar valami, max úgy tudom elképzelni, hogy 50-60 az átlag, de néha lepadlózik kb 5-10FPS-re aztán felugrik. Nem megy a háttérben valami? Nézd meg a CPU kihasználtságot, merevlemez dolgozik-e. Amit csak lehet ellenőrizz le. Feladatkezelőben nézd meg, mi fut. Nem kaptál valami vírust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!