VALAKI HELP FONTOS! JPEG formátumú képet behúztam egy parancsikonnal együtt egy mappába és most a kép formátuma is parancsikon lett és most használhatatlan. (nem tudom megnézni) Vissza tudom állítani?
Figyelt kérdés
hogyan tudnék egy parancsikont újra JPEG formátumú képpé csinálni?2014. okt. 16. 17:11
1/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy hogy csináltad, mert ehhez a . ögötti részt kelett átírnid jpg-ről .ico-ra talán? Bár lehet hogy az egy képfájl.
A lényeg:
Mappa beállítások/ismert fájltipusok kiterjesztésének elrejtését szüntesd meg, utána nevezd át .jpg-sre.
2/19 A kérdező kommentje:
írtam privát üzenetet
2014. okt. 16. 17:35
3/19 Tengor válasza:
Mindenkinek írni fogsz, aki segíteni próbál? NE tedd! Írd le ide!
4/19 A kérdező kommentje:
nos akkor leírom ide is, hogy win7-em van és nekem nincs olyan opció hogy mappa beállításai.. van valami ötletetek?
2014. okt. 16. 18:31
6/19 A kérdező kommentje:
megvan odáig hogy ismert fájltipusok kiterjesztéseinek elrejtése, de hol kell átírni jpg-re?
2014. okt. 16. 19:17
8/19 tabaki válasza:
Mit akarsz átirkálni? Kiszedted a pipát az Ismert fájltípusok elrejtéséből? Mi van a fájl végére írva?
9/19 A kérdező kommentje:
az első kommentelő mondta hogy írjam át .jpg-re, de ha átnevezem a fájlt az semmivel sem lesz másabb.. igen, kiszedtem a pipát és az neve az eredeti fájl neve és utána vagy írva hogy parancsikonja. (xy parancsikonja)
2014. okt. 16. 19:41
10/19 A kérdező kommentje:
szóval semmi nem változott.. de már nagyon idegesít mert az összes mappám elveszett így, nem lehet megnyitni. azt írja, ha megnyitom, hogy: "az xy elem, amelyre ez a parancsikon mutat, megváltozott,vagy máshová helyezték, ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni"
2014. okt. 16. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!