Jó minőségű, jól futó, könnyen feltörhető hangfelvevő program?
1 darab videót linkelek ide. Itt látok egy tetszetőset, ami a háttérben a monitoron fut. Nekem is hasonló kellene, hasonló célokra! Tudtok ajánlani valamit, ami nektek, vagy ismerősötöknek/barátotoknak bevált?
A válaszokat előre is hálásan köszönöm! :)
"Am meg szerintem nincs benne semmi rossz, én soha nem vennék meg látatlanban egy programot.."
Én se fizetnék a te munkádért,csak hogy fair legyen.
A lopás az lopás, akkor is ha szellemi alkotásról van szó. És pont.
Nem álazenteakedés, nekem nincs illegális bit a gépeimen. Én is foglalkozom szoftverfejlesztéssel(ipari szoftverekkel) így eszembe se jut lopni.
"Letölteni olyan mintha úgy lopnád el vki autóját hogy neki is megmaradna."
Ez egy rossz példa. Nem attól lopod el a szoftvert aki megvette, hanem attól, aki készíti...
Csak ebbe bele se bírsz gondolni.
"Am meg szerintem nincs benne semmi rossz, én soha nem vennék meg látatlanban egy programot.."
Erre meg csak annyit,hogy a fizetős szoftvereknek vn demó/triál változata,pont azért mert vagyunk annyit rendesek, hogy kipróbálhassa a felhasználó a szoftvert Mielőtt kicsengeti érte a zsét.
De marhára érdekes, a kenyeret nem akarod megkóstolni Mielőtt fizetsz érte.
Az emberek hozzáállása a szellemi termékekhez kicsit vad otthon. Ez a hozzáállás amit itt leírtál mutatja mennyire sutyerák egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!