Egyszerű ingyenes hangfelvevő program?
Semmi mást nem kell hogy tudjon, csak a hangkártyáról hangot felvenni.Szóval nem mikrofonon keresztül.
Arra használnám, hogy azokat a zenéket, hanganyagokat, amiket nem tudok letölteni,mert pl. egy weboldalon háttérzene csak és nem írja ki sehova, mi az, nem ismerem, nem találom máshol, pl. youtube-on, azt felvegyem jó minőségben.
Eddig a no23 recordert használtam, de folyton vírust jelez és nem szereti a gépem..
A windows beépített hangrögzítője miért nem jó?
"youtube-on, azt felvegyem jó minőségben."
Az igénytelenség csúcsa youtube-ról zenét tölteni, felvenni, bármi. Ráadásul a jó minőségtől fényévekre van.
Audacity van a gépemen, bár másra használom. nem tudtam, hogy azzal is lehet felvenni így. hogyan kell?
Datubber, a beépített hangrögzítőre ha rámegyek, akkor ott van ugye, hogy felvétel.. de akkor mikrofonról veszi. át lehet állítani, hogy kártyáról vegye fel?
Amúgy nem értem, miért baj ha youtube-ról töltök zenét. Szerintem az emberek 90%-a azt csinálja. Arra nincs pénzem, hogy megvegyem boltban az összes zenét, amit hallgatni akarok.
Total Recordert be lehet állítani ha jól emlékszem. Rég használtam, de úgy emlékszem van erre mód. Bitrátával.
De mostanában aac-ben van sok videó hangja, ami jobb minőség mint az mp3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!