Assassin's Creed-et mobilon hogy kell megcsinálni?
Tönkrement a Nokia 5230-asom, ezért elővettem a régebbi fajta Nokia 6020-asomat, de nem tudom hogy kell megcsinálni, hogy elfusson rajta az AC I. rész. Vettem hozzá kábelt, hozzácsatlakoztattam a gépre, de nem tudom felmásolni rá a játék ISO fájlját, mert az írja kevés a telefonmemória (korábban 80 sms-től betelt, de azokat már leszedtem)
Valahogy le kéne tömöríteni az ISO fájlt 25 Mb alá, vagy a gépen futtatni a játékot és a mobilon megjeleníteni ha 30 km-es körzeten belül vagyok, de nemtom, hogy kell beállítani.
Valaki segíthetne, ha tud. Köszi.
What the fuck?
Nem bírod ki hogy ne ilyen kaliberű játékokkal játsszál mobilon?
Egyáltalán játék nélkül nem bírod ki?
Ez így jóformán kivitelezhetetlen.
Én úgy gondolom minden lehetséges a mai informatikában. Egyáltalán nem vagyok szerintem nagyravágyó, nem a negyedik résszel akarok játszani full grafikán, hanem csak az 1.-vel.
Olyan válaszokat szeretnék kapni, amik a kérdés érdemi részére próbálnak választ adni, nem bedig a játékszenvedélyem becsmérlik, vagy a pénztárcámból űznek gúnyt. 540,-Ft-ot tudtam rászánni a mobilom fejlesztésére, megevttem 500,- Ft-ért baráti áron a csatlakoztató a géphez, de nem tudom mit vegyek még.
Pls help!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!