Ezt hogyan tudnám helyrehozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy ideje nem is tudom mintha meghülyült volna a windowson a skype. Arra gondolok hogy valami a .css fájltársítással lehet a baki, de nem tudom hogy csináljam meg, belinkelek pár képet arról hogy hogyan néz ki a bejelentkező ablak aki netán tudja mi a probléma és hogyan lehet orvosolni az segítsen.
Próbáltam már a skype újrahúzását de az nem segített, szóval tessék a képek:
2014. okt. 7. 17:39
1/2 Drone007 válasza:
Ismert probléma win8 és skype esetén. Ezt írják róla (van akinek segített):
1. uninstalláld a skype-ot
2. indítsd újra a win8-as gépedet
3. telepítsd fel a skype-ot de ne indítsd el
4. az indítóikont állítsd át kompatibilitás módba win7 vagy xp szerint
5. indítsd el a skype-ot
2/2 A kérdező kommentje:
ksözi a helpet de már találtam megoldást, annyit kellenet hogy elinditottam a regedetit majd meg keres HKEY_CLASSES_ROOT és ott .css majd Content Type értéket átírtam text/css-re a hibát az okozhatta hogy a nem rég leszeded notepad++ átírta a css kezelésést és ezért csinálta ezt.. töröltem is a faszba és leszedtem a Microsoft Sharepoint Designer 2007-et az legalább nem cseszi el a regisrty-t
2014. okt. 8. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!