Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Avast által okozott károkat...

Avast által okozott károkat hogyan tudnám helyrehozni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Én naiv gondoltam ma felrakom az avastot, ha már mindenki ajánlja. 5 perc után töröltem is lefele, de sajnos maradt egy-két nyoma a dolognak. Hogyan tudnám megcsinálni, hogy a google és hasonló oldalakra ne jöjjön ki, hogy "hűűű, de kib@**ottul veszélyes oldal, biztos megnyitod?". Ennek tetejébe még vannak képek amiket nem tölt be (hisz megeszik a számítógépemet) és a youtube-on is van néhány indexkép, ahova kép helyett csak egy Index feliratot enged. Tudom hogy nem egy nagyon nagy probléma, de engem idegesít. Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. dec. 13. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:

ProgramFiles mappából irtsd ki az Avast maradványait.

Ha van fent ilyened, Rendszerleiró tisztitó programmal irtsd ki a további maradványait.

a böngésződbe beépülő pluginoknál is irtsd ki a maradványait.

Rakj fel valami normális Antivirus progit, aztán gép leállít - újraindít és jónak kéne lennie...

2013. dec. 13. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt valamit te rontottál el.

Nálam az Avast! Pro AntiVirus van fent a lehető legerősebb beállítások mellett és semmi ilyet nem csinál mint neked.

2013. dec. 14. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!