Avast által okozott károkat hogyan tudnám helyrehozni?
Üdv!
Én naiv gondoltam ma felrakom az avastot, ha már mindenki ajánlja. 5 perc után töröltem is lefele, de sajnos maradt egy-két nyoma a dolognak. Hogyan tudnám megcsinálni, hogy a google és hasonló oldalakra ne jöjjön ki, hogy "hűűű, de kib@**ottul veszélyes oldal, biztos megnyitod?". Ennek tetejébe még vannak képek amiket nem tölt be (hisz megeszik a számítógépemet) és a youtube-on is van néhány indexkép, ahova kép helyett csak egy Index feliratot enged. Tudom hogy nem egy nagyon nagy probléma, de engem idegesít. Előre is köszönöm a válaszokat.
ProgramFiles mappából irtsd ki az Avast maradványait.
Ha van fent ilyened, Rendszerleiró tisztitó programmal irtsd ki a további maradványait.
a böngésződbe beépülő pluginoknál is irtsd ki a maradványait.
Rakj fel valami normális Antivirus progit, aztán gép leállít - újraindít és jónak kéne lennie...
Itt valamit te rontottál el.
Nálam az Avast! Pro AntiVirus van fent a lehető legerősebb beállítások mellett és semmi ilyet nem csinál mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!