Windows 7 alatt is kell telepíteni a hangkártya, videókártya, hálókártya drivert?
Chipsetet????
ŐŐ az mi? :O
De, ultimate...
miért? ahhoz nem kell?
Ha valami nem úgy működik, ahogy az elvárható lenne, vagy az "Eszközkezelő"(Device Manager)-ben látsz egy sárga felkiáltójelet valahol, nos akkor érdemes (kell) telepítened meghajtóprogramot.
A videokártya driver-t automatikusan frissíti a rendszer. Legalábbis a Windows 8 és 8.1...
Ha a hálózati kártyát nem ismeri fel, akkor szokott a legszívatósabb lenni!
Tengor! A hozzáértés is, mint minden más, csupán nézőpont kérdése! Az igazi profik nem nézik le a másikat! :-)
#8, valóban, csomagolásból még kezdő vagyok. Egyenlőre csak segíteni próbálok, a csomagolás meg olyan amilyen.
A karácsonyfa alatt is egyértelműen meg lehet mondani, hogy melyiket szánom én valakinek...
Igen, nem vagyok olyan tapasztalt, azért tettem ki ezt a kérdést, hogy megtudjam, hogy akkor mit, és hogy kell telepíteni.
Gondolom te is tanultad valahonnan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!