Driver gondod van? (win8 sajna kilőve)
Figyelt kérdés
Láttam, sokaknak van driver gondja, valószínűleg tudok segíteni. (természetesen nem szoláltatást árulok, hanem SEGÍTEK ha tudok)2014. máj. 20. 20:29
1/2 lustig válasza:
Nekem a jobb alsó sávban a wifi ikonnál a piktogram rosszul mutatja a dolgokat (csatlakozva vagyok, van internet, miközben azt mutatja hogy van elérhető hálózat, de nincs rá csatlakoztatva). Ha újra telepítem a drivert egy ideig jó lesz, meg néha vmi csoda folytán megjavul.
Igazából nem lényeges dolog, de már nagyon idegesít, és még nem szeretném újratenni a gépem (az elmentett játékállások miatt)
(lenovo z500 win7)
2/2 lustig válasza:
Illetve van még egy másik gondom, valahol a hálózati megosztást kikapcsoltam, és nem tudom hol tudom vissszakapcsolni (itt az smb (samba) megosztásra gondolok)
Az otthoni csoportnál meg hibaüzetet ír ki.
Nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!