Installálás közben bedöglött a harddiskem? (sietős lenne, mivel most installálom a másik gépet)
Amikor odakerül a sor, hogy ki kell választani a partíciót, akkor én a particíót, amelyen a windows van, és egy system nevű particíót (ami 100MB), "delete"-eltem, hogy "unlocated space" legyen. Amikor ezt megcsináltam, utána arra szerettem volna klikkelni, hogy "new", de ezt a műveletet nem engedte megcsinálni annál a partíciónál, amin eddig a windows volt. És most ez a partíció "extended" típusként van megjelenítve, nem pedig logical, ahogy eddig volt.
Sajnos erre a partícióra most nem engedi telepíteni a windowsot. Lehet valahogy ezt az extended-et logical-lá varázsolni? Vagy most miért jelzi extendedként? Ráadásul unlocatedként van megjelenítve, és nem enegdi hogy ebből partíciűt hozzak létre, valami errort dob ki, ha ráklikkelek a "new"-ra.
> Ha a systemnél klikkelek a new-ra, ott gond nélkül létrehozza a partíciót(ami 100MB).
Én ezt nem értem. Te partíció törlése alatt a formázást érted? Mert akkor nem fog menni az új létrehozása, mert nincs hova.
7. Nem.
A systemet ha törlöm(delete), és utána ha a new-ra klikkek, akkor gond nélkül létrhozza ezt a 100MB-es partíciót.
Amin eddig a windows volt (276GB) azta partíciót már töröltem, és csak az az opció van, hogy "new", ha erre klikkelek, akkor kidobja a hibaüzenetet.
Sziasztok!!
"próbáld meg valamilyen live CD-n (Linux, Hiren boot) lévő particiónáló programmal particiónálni"
Ebben segíthetne valaki aki ért hozzá.
Hol tölthető le ilyen Live partícionáló progi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!