Van-e, olyan program, amivel win xp-be be tudok bele nyúlni?
azt egyébként hozzátenném: ezzel a telepítőhöz lehet hozzáadni/elvenni modulok, registry bejegyzéseket hozzáfűzni, javítócsomagokat integrálni, stb... szóval a kernelt nem fogod átírni vele:)
de nem definiáltad a "saját" kifejezést, tehát tekinthetjük úgy, hogy ez is saját, hiszen egyedi telepítőcsomagot lehet belőle faragni. ami 100%-ig átírható az a linux.
összegezve: annyira azért nem szokás ilyet csinálni, mert könnyen instabillá válhat a rendszer. bár vannak erre ellenpéldák, pl a tiny7 egész tűrhetőn sikerült és a régi laptopon jól működik.
Aha...
A "saját" szót úgy értettem, hogy úgy átírni ,beleírni xp-be,hogy a motoron kívül mindenhez egy picit hozzányúlni,mindenbe picit beleírni ,és így kapni egy optimális megoldást.
Win 7-hez vagy 8-hoz nem nagyon merek meg nem is iazán akarok hozzányúlni. Célom :valami olyan rendszert faragni az xp-ből(, vagy ha nem megy akkor bármi másból)ami univerzális a programokhoz viszonyítva.Vegyük például a játékokat.Mondjuk,ott van a wolfenstein the new order.64-bittes 7,vagy 8 kell hozzá.Xp-n nem fut.A játékok 30%-a kb. ilyen.A maradékhoz xp kell.Vagy vista.De ez csak egy példa.
Nekem xp-m van és Operát használok.Ma eljutottunk odáig,hogy a gépemre nem tudom feltelepíteni a 10. verziónál késöbbi verziókat,és ma már ezt a verziót nem támogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!