Miért nem tudom megnyitni az utorrentet?
Figyelt kérdés
csak akkor tudom megnyitni, ha le akarok tölteni valamit, és akkor ugye kidobja egyből. ha csak úgy keresem az ikonját, sehol sincs meg, ha beírom a keresőbe, akkor se találja meg. ha végignézem a start menüben az összes létező programot nincs ott.2014. okt. 3. 21:46
1/3 anonim válasza:
Vezérlőpult/Programok/Programok és szolgáltatások alatt nézd meg. Ott elméletileg meg kell jelennie, ha gyakorlatban már nem jeleneik meg, akkor rakd újra, azokat a Torrenteket, amiket meg seedelni akarsz, simán vissza tudod seedbe.
2/3 anonim válasza:
Nekem win7 van, ott így megy:
c / Programfájlok(x86) / utorrent mappa, utorrent.exe fájlon jobbklikk - küldés - asztal (parancsikon létrehozása)
3/3 anonim válasza:
Nekem win 7 alatt ha az asztaltrol. az ikonrol. vagy ha a fo exet futtatom a programok mappaban semmi se hasznalt.
A ctrl+tab sem valt be. lattam hogy fut, mert a jobb also sarokba a fel le sebesseget mutatta, de nem nyitotta meg. sehogy se.
VISZONT van egy trukk:)
Ctrl+alt+del (task manager)
Es ott epp futo folyamatok. (az elso ful)
Es ott is latod hogy megy, na ott jobbklikk a torrentre es maximalize. ennyi:D :)
UDV!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!