Valamit letörölhettem, pedig azt hittem valami plugint törlök, mert nem tudom megnyitni a mozilla firefoxot Mit csináljak? Bővebben lent
Ezt írja ki:Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert MSVCR100.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Az elmentett oldalakat a kedvencekbe,hogy tudom megnézni?
Hogy tudom megnézni,milyen oldalakat néztem korábban a mozilla firefox-al?Le szeretném írni a kedvencek tartalmát.
C:\Program Files\Mozilla Firefox\updated
mappába vissza rakod
A C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\pc1myumk.default\bookmarkbackups\ könyvtárban vannak az elmentett könyvjelzők json kiterjesztéssel. A legfrissebb json kiterjesztésű fájlt mentsd el valahova és ha újratelepíted a Firefoxot, akkor abból lehet visszaállítani a könyvjelzőket.
Az útvonalban szereplő "pc1myumk.default" mappa a te gépeden természetesen más néven szerepel, ezért ne ezen a néven keresd.
Úgy látszik, nem fért ki és megtörte a sort. Tehát az útvonal:
C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profile
s\pc1myumk.default\bookmarkbackups\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!