Ez ennyire lassú, vagy én bénáztam?
Win 7 lemeztöredezettség-mentesítőjéről lenne szó
- Elcsesztem valamit? Amikor az én gépemen ez volt, akkor még nem így nézett ki. Lényegében a 6. menetnél az összevonás megy szörnyen (már azon is meglepődtem, hogy így jelzi "lépésekbe")
- . ...és ez még csak a C: meghajtó! alatta még van PQSERVICE és a SYSTEM RESERVED. Azokat is külön végig kell csinálni?
A mai gépeken a töredezettség mentesítés kb semmit nem ér (SSD-nél meg egyenesen tilos).
Ha lassú a gép, akkor keresd meg az okát, az ilyen illúziókat meg hanyagold!
hozzá nem érnék a windows töredezettség mentesítőjéhez :D
"q&q defrag" vagy a piriform "defraggler"-je
Mos lett helyrepofozva és már csak a ccleaner meg ez volt vissza.
Ha a C:/ meghajtót futtattam akkor elrontottam?
Végzett közben, most indítom újra...
SSD az mi? Bocsánat :(
:)XD
Minden okés! Júúúúúj ez izgi volt a javából.
SSD: honnan látom, hogy az?
Már hogyne érne semmit a mai gépeken a töredezettségmentesítés? SSD-n valóban nem, de sima vincsin mint az állat, annyit segít. Főleg a windows bootolásán, nem millió helyről kell összekaparnia a rendszerbeállításokat, az induló programok file-jait, és a virtuális memória sincs ezer darabban.
De amúgy órákig kell hogy tartson egy terás vincsin, teljesen normális, elvégre ki kell bogoznia gyakorlatilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!