Van olyan program ami folyamatosan kimutatja hány dpivel megy az egér? (érthetőbben lentre írom)
Minél nagyobb a dpi, annál pontosabb, én szerintem...
Ha jól értem, te fordítva gondolod.
Az egérgyorsítást hol kapcsoltad ki?
(Nekem asszem az egér programjában és a Windows Vezérlőpultjában is lehet állítani.)
Illetve a játékokban is lehet állítani az érzékenységet általában.
A kurzor sebességét vissza kell venni, pontosabb magasabb DPI-n.
Ezt úgy képzeld el, mintha fotózná a felületet maga alatt, minél nagyobb képet csinál, annál jobban tudja kiszámolni, hogy ténylegesen milyen irányba mozdul el. Viszont nagyobb DPI-nél megnő a kurzor sebessége is, ezt vissza kell venni.
Minél nagyobb a dpi, annál pontosabban tudja kiszámolni a "megtett utat". Azaz annál kisebb lesz az egység. És minél kisebb az egység, annál pontosabb szerintem...
Szerinted a gamer egerek miért több ezer dpi-sek szemben a 2-3 ezer forintos egerekkel, amik jó, ha 800 dpi-sek?
Az ugrálás is inkább kis dpi esetén jön elő...
Én is úgy tudom hogy attól még nem pontosabb az egér hogy magasabb a dpi,sőt a legtöbb inkább pontatlanabb.
Tesztprogram: Enotus_MouseTest-re keress rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!