Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » "MSVCR100. dil"?

McPista kérdése:

"MSVCR100. dil"?

Figyelt kérdés
Letöltök egy játékot, már az ikonja is megjelenik, amikor megjelenik egy ablak, idézem: A program nem indult el, mert MSVCR100.dil hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot. Mit tegyek?

2014. szept. 30. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Felinstalláltad rendesen? Fel kellett volna raknia magának a Microsoft Visual C + + 2010 Redistributable Package -et. Keresd meg a microsoft.com-on és installáld fel!
2014. szept. 30. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Hagyjátok ezt a hatalmas hülyeséget!! Nem kell feltenni semilyen "Microsoft Visual C +" meg többi szarságot sem!

Meg van a megoldás. A hiányzó (MSVRC100.dll) fájlt töltsd le a dll-files.com oldalról. Ezt másold be a JÁTÉK FŐKÖNYVTÁRÁBA!! És lám lám, elindul a játék!

Én 1 hónapig szenvedtem ezzel a hibával, mire megtaláltam a megoldást. A legtöbb helyen azt írják a System32 könyvtárba kell bemásolni a DLL fájt, pedig attól nem fog elindulni.

2014. szept. 30. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ülj le, egyes. Ez kb 100-ból 1 játéknál működik, a többi csúnyán belefagy.
2014. szept. 30. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
A Far Cry 3-nál volt ez és az X-Fire programnál is ez volt a megoldás.
2014. okt. 1. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!