Viktor Schull kérdése:
MSVCR100. dll Hiba? VALAKI SEGITSEN! (EWMT2)
Figyelt kérdés
Sziasztok problémám lenne ha meg szeretném nyitni az EWMT2 nevü játékot msvcr100.dll hibát ir ki, no de a játék mappájába is benne van sysytem32 és siman WINDOWS mappában is!Ráadásul 2010-es C+++ is fel van telepitve :( ötletek?2014. febr. 18. 11:03
1/6 anonim válasza:
C+++10 nem létezik és én se hallottam róla. Lehet ez a hiba.
2/6 A kérdező kommentje:
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package!!
Mashol is irtak ezt is fel kell telepiteni.
2014. febr. 18. 11:17
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
De ez nekem is megvan letöltöm a filet és berakom ewmt2 mappájába ez megvan de belerakom és továbra is ki irja!!!!
2014. febr. 18. 11:26
6/6 anonim válasza:
Érdekes,én is találkoztam ezzel a dologgal, a visualt beépitette,a játékot is elkezdte de bejelentkezésnél csak egy halom kérdőjelet irt ki nem tudott belépni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!