Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok akkumulátor teljesítmén...

Tudtok akkumulátor teljesítmény jelzőt Windows 8-ra?

Figyelt kérdés

Windows 8.1 van a laptopomon.

Van rajta akkumulátor teljesítmény jelző de néha 71% ott mutat rá 5 percre pedig 85% ... Szóval nem lehet tudni hogy most mi is a helyzet.

Ja és, a vírusirtó fogyaszthatja az akkumulátor teljesítményét? Van mikor 3,5 órát is kibír a laptop, van mikor csak 2-t... Nem értem miért van ez!

Lehet venni jobb akkumulátort ami több mint 4 cellás vagy valami? Acer Aspire E1-530G a laptopom neve.

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. szept. 30. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyban befolyásolja hogy pl miért bírt 2órát vagy 3, 5 öt ( mármint hogy mire használtad mert egy film vag játék nyílván többet fogyaszt. Vírusírtó nem sokat eszik.

Viszont nekem is van mikor többet mutat pár százalékkal mint azelőtt. Erre én is kiváncsi vagyok

2014. szept. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!