PS photoshop - Egy ilyen kepnel ellehet tutnetni a fogszabalyzot?
Figyelt kérdés
Helotok
Probalgatok retusálást gyakorolni. Probáltam egy keprol eltuntetni a fogszabályzot,de eleggé nem termeszetesre sikerult.
Egy ilyen kepnel ellehet tutnetni a fogszabalyzot :U ?
eredeti: [link]
amire jutottam: [link]
Hogyan lehetne megoldani ezt?
2014. szept. 29. 09:48
1/5 anonim válasza:
Ez nem túl igényes munka. Szerintem ne vesződj vele,magadat csapod be csak:)
2/5 A kérdező kommentje:
Netflow koszonom a valaszod és a segítséged.
A valaszod felpontoztam (Y)
2014. szept. 29. 10:01
3/5 anonim válasza:
nem mostanában leszel ilyen profi...
4/5 anonim válasza:
#3 Ennek mi köze a photoshophoz? :D Vagy egyáltalán a retusáláshoz...
ez szimplán videós utómunka.
5/5 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: tökéletesen szerintem nem lehet eltüntetni (mármint ezzel a módszerrel). Túl kevés képi információ van a valódi fogsorról, hiszen a fogszabályzó kitakarja a nagyrészét, így a valóság visszaadása szinte lehetetlen ennyiből. Ilyenkor van egy másik lehetőség is: kicseréled a fogsort egy másikra. Igaz, így sem lesz "eredeti" viszont élethűnek fog hatni (ha jó alanyt találsz és elég precíz vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!