Miért indul újra a gépem?
Figyelt kérdés
Néhány játéknál 10-15 perc után pl: Fifa 15, nba 2k14 újraindul a gépem. Nem tudjátok mi lehet a probléma? proci: Amd Athlon II x3 450, videókártya: ati radeon hd 5670. Táppal nem lehet valami gond?2014. szept. 28. 20:35
11/15 anonim válasza:
"cpu 64"
Egy AMDnek azért ez már magas. Nem nagyon kéne 60 felé emelkednie, főleg ha nincs húzva.
12/15 Közveszélyes Kontár válasza:
Attól függ milyen ez még régitipúsú AM3 as elvileg birnia kéne attól fügetlen hogy sok embernek cpu streszerel is hüvösebb gyárival
13/15 A kérdező kommentje:
Ha szeretném "4 magosítani" a procit akkor milyen hűtőt ajánlotok? alaplap:Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-770T-D3L
2014. okt. 1. 22:14
14/15 Tengor válasza:
Noh, máris megoldódott a stabilitás probléma?
15/15 A kérdező kommentje:
Újraraktam a windowsot, formáztam a meghajtókat, szét szedtem és kitakarított a gépet. Újra nem indul de akadozik a fifa. Szeretném 4 magosítani a procit hátha javul a teljesítmény de kéne hozzá egy jobb hűtő.
2014. okt. 1. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!