Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nálatok engedélyezve vagy...

Nálatok engedélyezve vagy tiltva van a rejtett mappák és fájlok megjelenítése a Windowsban?

Figyelt kérdés

2014. szept. 26. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Tiltva mert gyerek is van
2014. szept. 26. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy engedélyeztem. Különben sok játékba nem tudnék mentést berakni.
2014. szept. 26. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Gyűlölöm, ha valamit el akar titkolni előlem a számítógép, szóval... :)
2014. szept. 26. 22:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Nálunk két gépre vagyunk hárman, de csak akkor tiltom ha megyünk valahova és viszem vagy ha ismerős jön.. :D
2014. szept. 26. 22:12
 5/10 A kérdező kommentje:
és a védett rendszerfájlok opció?
2014. szept. 26. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem minden ilyen védelem ki van kapcsolva, mert én vagyok a rendszergazda is egyben, előlem ne titkoljon semmit a Windows.
2014. szept. 26. 22:20
 7/10 tabaki ***** válasza:

Engedélyezve. Émelygek attól, amikor beszámíthatatlan idiótaként kezelnek. Természetesen néha hasznos, hogy ki lehet kapcsolni, de amíg kifejezetten nem kérem, hogy dugják el, hadd tudjam már, mi van a saját gépemen. És hadd ártsam bele magamat a rendszer működésébe is, majd elszámolok a lelkiismeretemmel, ha valamit elbarmolok. Egyébként a rendszerfájlok védelmét megértem, mert az itteni kérdések alapján létezik egy embertípus, amelyik ész nélkül kitörölget mindent a gépéről, amit tud, és utána bámul, hogy nincs hang, vagy nem indul a kedvenc játéka. Igaz, ezek ellen láthatólag nem sokat használ...

Valamennyire témába vág az "Ismert fájltípusok elrejtése" is, amely szerintem tökéletesen értelmetlen hülyeség, kifejezetten a felhasználó megalázására. Na azt viszont tiltom, nemcsak a saját gépemen, hanem ahány Windows elé leülök, ezzel kezdem.

2014. szept. 27. 01:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Ne is mond, :D ismerem ezt a tipust én is... egy ismerősöm hozta el hozzám a gépét mert nem tudta használni be sem kapcsolt és aztán mikor kérdem tőle hogy miket csinált közvetlen az előtt hogy előjött a hiba, ilyet nyög be nekem hogy beletörölt a windows meg az abban lévő system32 mappába mert kevés volt a helye a gépen... o.O
2014. szept. 27. 08:33
 9/10 tabaki ***** válasza:
2014. szept. 28. 19:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem ez nem ő volt.. :D ő még mondta is hogy direktből törölte ki mert szerinte fölöslegesen fogott több mint 15 gigát xD
2014. nov. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!