Rejtett fájlok megjelenítése?
Figyelt kérdés
A Metal hammer zenei újság szeptemberi számához mellékletként jár egy zenei CD lemez, amelyen elvileg rajta van egy egész album audio formátumban valamint egy videoklip. A helyzet az, hogy a klipet le tudom játszani, viszont az audio fájlokat nem találom. Media Player lejátssza ha intézőből rányomok, de sem a Sajátgépben, sem Total Commanderben nem tudom megjeleníteni az audio fájlokat, mert szeretném átkonvertálni mp3 formátumba. Hogyan tudnám előhozni a rejtve lévő fájlokat?2012. szept. 22. 14:39
1/5 anonim válasza:
CD grabber, audio grabber programok sem?
A végső megoldás ha a 3.5mm-es kimentet bevezeted a mikrofon bemenetbe és felveszed hangrögzítővel. Csak viccelek. Nem lenne túl elegáns megoldás. :)
2/5 anonim válasza:
TC-ben Beállítások -> Képernyő -> Látszik a rejtett / system fájl előtt legyen pipa
3/5 A kérdező kommentje:
Grabberrel most csinálom, bár nem tudom mi sül ki belőle. Utóbbi módszer viszont nem segített. Meglátjuk mi lesz, mindenesetre köszönöm a segítséget!
2012. szept. 22. 14:50
4/5 anonim válasza:
Az "utóbbi módszer" nem is jöhet be, mert azok nem rejtett fájlok, hanem audio formátumúak és a grabbelés lesz a nyerő amit az első ajánlott...
5/5 A kérdező kommentje:
Az audiograbber megoldotta, köszönöm még egyszer a segítséget!
2012. szept. 22. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!