Milyen Linux rendszert ajánlanátok annak aki tovább akar lépni Ubuntu alól?
A Debian nagyon jó azt tudom, és stabil is, viszont mindenk arra panaszkodik hogy a támogatottsága valami iszonyatosan csapnivaló, nincs rá igazán új szoftver, frissítés ritka etc.
Elsőként nekem is a DEBIAN jutott eszembe, de ahogy olvasgattam az egész net attól hangos hogy mennyire nem naprakész.
Nincs vele gond, minössze ki akarok próbálni valami újat, ami professzionálisabb.
Mindenki tudja hogy az Ubuntu elsősorban a WIN-ről áttért kezdőknek való, én pedig immár több mint 2 év óta Ubi felhasználó vagyok, szeretnék valami újat megismerni.
Elég nagy sületlenség, amit összeírsz.
Egyrészt nem tudom mitől nem professzionális egy Ubuntu, mit nem lehet megtenni vele, amit egy "professzionális" oprendszerrel?
A másik, hogy a "kezdőknek való" az nem azt jelenti, hogy nem lehet benne "haladóknak való" dolgokat megcsinálni. Meg lehet, csak nem kell, ha nem akarod. Hány ablakkezelőt próbáltál már?
Most itt ki a fene a kérdező, én vagy ti?
A kérdező kérdez, a válaszadó válaszol, ha pedig nincs érdembeli válasza akkor csendben marad, ha pedig nagyon kérdezni akar, ír ki saját kérdést!
Először is azt kell tisztázni melyik főágat választod, ott dől el az abból elágazóak milyen célt is szolgálnak elsődlegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!