Nehézségek léptek fel a Steam szerverekhez való csatlakozáskor. Valami használható ötlet?
Üdv.
Akadt egy kis problémám a Steammel, mégpedig az, hogy nem csatlakozik fel a kliensen keresztül.
Ennek oka ismeretlen, ezért is kérdezek. Már írtam a support-nak, csak egy automata válasz érkezett, amiben leírták a nyilvánvalót, amit még az előtt megcsináltam mielőtt felcseszett a dolog.
Már minden dolgot kipróbáltam, kivétel nélkül.
Mielőtt kérdezné akárki is, nem adom oda az accountom adatait, hogy te is kipróbáld és ige, kipróbáltam egy új accounttal, nem működött.
Hibaüzenet: [link]
Nekem is ezt írja ki nem idul el de csak erről a gépről most mivan?
Mit csináljak 1 hónapja nem tudom hasznélni a saját gépemről a steamot de a bátyáméról tudom ja és offline modot se engedi.
valaki segítene?
Rájöttem! :)
Szóval az a helyzet, hogy valószínűleg új gépetek van vagy újra lett téve az vagy valami más eszközről próbáltok belépni, például okostelefon stb... Szóval menjetek fel a netre és a Steam hivatalos honlapján lépjetek be a felhasználó fiókotokkal, ott fog majd írni olyasmit, hogy más eszközről lép be és ekkor emailban kaptok egy kódot, azt beírjátok majd bejelentkezéskor és már is mehet a játék! :)
Nekem is ez a hiba volt :)
(Amúgy CS1.6 mixekre meg lehet hívni KoLaP a nevem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!