Felraktam a Serious Sam 3 BFE játékot, de minden egyes alkalommal, ha előhívom a menüt játék közben crashel, mert nem tud beolvasni egy filet, reinstall vagy más verzió letöltése nem segített. ötlet?
Figyelt kérdés
hibeüzenet szövege (logból):
Cannot load '$C:/Users/S�ndor/AppData/Local/LumaEmu_SteamCloud/LumaEmu/41070/SeriousSam3/SavedGames/0000000000_QuickSave_Thumb.tga': Cannot open file
$C:/Users/S�ndor/AppData/Local/LumaEmu_SteamCloud/LumaEmu/41070/SeriousSam3/SavedGames/0000000000_QuickSave_Thumb.tga
2014. szept. 1. 21:16
2/9 A kérdező kommentje:
igen (több torrentről is szedtem le, mindegyiknél ez volt, eredetit még nem próbáltam)
2014. szept. 1. 21:23
3/9 anonim válasza:
Hibás a játék próbáld máshonnan letölteni
4/9 A kérdező kommentje:
már kb az összeset végig próbáltam amit találtam (és méltóztatott elindulni a letöltés)... de ha tudnál linkelni olyat ami működik (és nem kell meghívó a torrentre vagy hasonló) megköszönném
2014. szept. 1. 22:18
5/9 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/9 A kérdező kommentje:
ennél sír az avg, hogy trójai... de azért köszi
2014. szept. 2. 00:21
8/9 anonim válasza:
Szard már le az avg-t, az mindenre ugrik, ami nem vírus.
9/9 anonim válasza:
Az users után a Sándorba ékezet van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!