Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » AMD centerben a váltható...

AMD centerben a váltható grafikus rendszernél hogy lehet beállítani, hogy?

Figyelt kérdés

hogy játékoknál az erősebb videókártyát használja?!

A GTA IV szaggatott közepes grafikán, mert az alapértelmezett videókártya a gyengébb, és azt akarja használni. Valamit csináltam egyszer az AMD centerben, és a GTA IV szaggatás nélkül futott max grafikán. De úra kellett telepítenem a GTA-t és azóta megint közepes grafikán szaggat... De a skyrimnek is mennie kéne szaggatás nélkül kb max grafikán, ha a jobb vidikártyát használná. Tehát hogy tudom elérni, hogy használja a jobb vidikártyát autómatikusan?! Csak semmi ilyet nem találok. Hiába van beállítva ez az Apu és GPU használat, nem használja... De mielőtt újratelepítettem a gta-t 4 napig max grafikán játszottam szaggatás nélkül. Tehát valahogy csak ellehet érni, hogy a jobbat használja az 8750-est.

2014. szept. 22. 14:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Oké. Elsősorban a globális beállítások érdekelnek, a PowerPlay alatt.
2014. szept. 22. 21:22
 12/22 A kérdező kommentje:
2014. szept. 22. 21:25
 13/22 A kérdező kommentje:

itt még kettő:

[link]

[link]

2014. szept. 22. 21:28
 14/22 A kérdező kommentje:
köszi, ha tudsz valamit segíteni :D
2014. szept. 22. 21:28
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem értem miért minden visszafelé fejlődik. Az x évvel ezelőtti váltható rendszerhez képest rengeteg a beállítás, ennek megfelelően nagy a hibás beállítások aránya. Az általam linkelt képernyőképen van két gomb, energiatakarékos meg nagy teljesítményű. Nincs egy csomó szükségtelen beállítás, csak egyetlen, ami egyértelmű. 100%-ban az AMD VGA-t használom. Na mindegy, ez csak az én véleményem.

Úgy látom minden rendben van, próbáld a rendszer energiagazdálkodási sémáját megváltoztatni teljesítménycentrikusra. És az CCC-ben esetleg a csatlakoztatott állapotnál legyen maximális teljesítmény, ha választható.

2014. szept. 22. 21:37
 16/22 A kérdező kommentje:
egyszer valamit csináltam, és a gta4 futott max grafon, de valamiért amikor újratelepítettem megint szaggat minimum grafikán is. Mi az a ccc?
2014. szept. 22. 21:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Már át is nevezték volna? Catalyst Control Center. Tudud, amiről előbb a képeket küldted. :D
2014. szept. 22. 21:44
 18/22 A kérdező kommentje:
alapvetően azt kéne elérni valahogy hogy ne a bénább vidikártyát használja. Átnomtam az energiagazdálkodást is a maximumra, de foglamam sincs, hogy így menni fog-e, de nem hiszem.
2014. szept. 22. 21:45
 19/22 A kérdező kommentje:
háát ez vadi új laptop, két hetes! :D és 165.000 volt, tehát elég nagy teljesítményű. Előbb a GTA IV futott normálisan, mert szaggatott, és szórakoztam hátha betudok állítani valamit, és valamit úgy állítottam be hogy mákom volt és max grafon futott. aztán újratelepítettem a gta-t és megint minimum grafon is szaggat kb. (gondolom a gyengébb vidikártyát használja)
2014. szept. 22. 21:47
 20/22 A kérdező kommentje:
éééés továbbra is szaggat! :D Pedig 2 mielőtt újraraktam volna max grafon nulla szaggatással ment... a skyrim pedig szintén nem megy max grafikán.
2014. szept. 22. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!