AMD centerben a váltható grafikus rendszernél hogy lehet beállítani, hogy?
hogy játékoknál az erősebb videókártyát használja?!
A GTA IV szaggatott közepes grafikán, mert az alapértelmezett videókártya a gyengébb, és azt akarja használni. Valamit csináltam egyszer az AMD centerben, és a GTA IV szaggatás nélkül futott max grafikán. De úra kellett telepítenem a GTA-t és azóta megint közepes grafikán szaggat... De a skyrimnek is mennie kéne szaggatás nélkül kb max grafikán, ha a jobb vidikártyát használná. Tehát hogy tudom elérni, hogy használja a jobb vidikártyát autómatikusan?! Csak semmi ilyet nem találok. Hiába van beállítva ez az Apu és GPU használat, nem használja... De mielőtt újratelepítettem a gta-t 4 napig max grafikán játszottam szaggatás nélkül. Tehát valahogy csak ellehet érni, hogy a jobbat használja az 8750-est.
Nálam így van megoldva:
A bal oldali menüben magyarul: Energiaellátás, Váltható grafikus rendszer.
Ha nincs ott ez a bővített menü, a beállításokban (preferences) válaszd a speciális nézetet.
ez az elsődleges vidikártya AMD Radeon HD 7640G
ez a másodlagos (ami kéne jáékhoz): AMD Radeon HD 8600M Series
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!