Google Chrome vagy Mozilla Firefox? Miért?
#10, nekem meg egy 5 éves Acer 5736z-n (harmatgyenge) tökéletesen (értsd: egy általad írt hiba sem jön elő) megy a Chrome. Na most akkor mi van?
G.
"#11 Mozilla is tudja azt amit a Chrome, sőt még többet is. Egyszerűen jobban van megoldva. A tárgyalás lezárva"
Te, neked fizikai fajdalmat okoz hogy ha valaki nem a Firefox-ot hasznalja, vagy miert nem birod ezt elengedni? Hireim vannak a szamodra: a felhasznalok 95%-a leszarja hogy mennyivel tud tobbet a Firefox mert annyira hasznaljuk a bongeszonket hogy megnyitjuk a Facebook-ot meg a Gmail-t, es megnezzuk az uj Miley Cirus clip-et a Youtube-on, ezt az igenyt pedig nem csak a hiperszuper Firefox tudja kielegiteni hanem barmilyen szar is. Gyakorlatilag lehetetlen olyan bongeszot csinalni ami az atlagfelhasznalo igenyeit nem elegiti ki. Innentol kezdve a kerdest a szimpatia donti el, es ha annyira fogsz erolkodni hogy vereset kakilsz en akkor is a Chrome-ot fogom hasznalni, nem a "jobban megoldott" Firefox-ot. Es tovabbra sem ertem hogy ez neked miert faj.
A targyalasnak pedig akkor van vege amikor mindket fel ugy gondolja, hulyegyerek. Menjel mashova frocsogni, felfogtuk hogy a Firefox-ra vered a f_szodat de vannak itt rajtad kivul masok is. Menjel, hasznaljad, legyetek boldogok, vannak orszagok ahol felesegul is veheted. Itt viszont fejezd be most mar ezt a szovegelest mert kezd idegesiteni.
#12, ja, le van zárva, csak a véleményünk tér el "némileg".
#14: Az új verziók abból is egészen jók. Át is akarják nevezni, mert annyira megmaradt az emberekben az IE6. (az anno nekem is rémálmokat okozott! :D)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!