Microsoft Excelben ezeket a feladatokat hogy kell értelmezni, mit kell csinálni? (feladatok lentebb)
- Hozza a táblázatot elemezhető formára!
-Alkosson egy szabályt, ami alapján csoportosítani tudja a táblázat rekordjait (legalább 4 csoportot képezzen)! A szabályt egy táblázatban írja le az eredeti táblázattal azonos munkalapon! Egészítse ki az eredeti táblázatot egy oszloppal, ami azt tartalmazza, hogy az egyes rekordok melyik csoportba tartoznak!
-Új munkalapra készítsen egy összesítő kimutatást, amiben van legalább egy drill-down szint! A munkalapra helyezett szövegdobozban 2-3 mondatban fogalmazza is meg, hogy mit tud leolvasni a kimutatásból!
Ennyi lenne :D Köszönöm szépen előre a választ!
1.) Nincs olyan absztrakt fogalom, hogy "elemezhető forma". Minden adatkupac máshogy átlátható. Valószínűleg órán elmondták, hogy mit értetek "elemezhető forma" alatt.
2.) Ezt is meg lehet csinálni sokféleképpen, valószínűleg ez is elmondták. Én egy halom HA, ÉS, VAGY függvényt alkalmaznék erre.
3.) Ezt is egészen biztosan elmondták. Szövegdobozt a megfelelő gombbal tudsz létrehozni.
Szívesen!
Válasz a leghitelesebb forrásból (én adtam a feladatot): a feladat határideje a 7. héten van. Az addigi leckékből minden ki fog derülni.
BHG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!