Mi lehet a baj? Miért nem akar végre összejönni?
Már több, mint egy hete próbálom feltelepíteni, és használni a GTA 4-et pc-re. A gépem tulajdonságai: [link]
A játékot ncoreról szedtem le: [link]
Miután feltelepítettem, és elindítottam, azt vettem észre, hogy a felbontás a minimumon van. Az optionsban megpróbáltam feljebb állítani a felbontást, de nem sikerült. Ezt mutatja [link] aki esetleg nem látná jól, alul az van 242/27 MB... hát ezt nem értem. Pedig elvileg a gépem vinné, ráadásul nem is olyan rossz grafikával. De a lényeg, hogy legfelül nem tudom állítani 800x600 tól nagyobbra. Ezt, hogy tudom megoldani? Gondoltam egyet, akkor elindítom ilyen felbontásban. Igen ám, de amikor elindul, akkor csak mutogatja az embereket. Tölt be de nem csinál semmit azon kívül. Segítsetek megoldani a problémát kérlek titeket. Már több mint egy hete ezzel szenvedek, és mielőtt valaki rosszindulatú, azt mondaná, hogy vegyem meg, az üzenem, hogy három város 576, és árkád üzleteiben kerestem az eredeti játékot, de sehol sem kaptam
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!