Segitsen vki Windows xp-t dark lite editont kiirtam lemezre és akartam telepiteni a bios jol bevan állitva mert bootolja a lemezt de amikor beolvassa anyit kiir hogy start booting form cd. és ennyi tovább semmi?
Figyelt kérdés
és Haver Gépén is teszteltem nála ki se ir semmit hanem egyből bejön segitsen vki!!?2014. szept. 9. 18:15
1/14 anonim válasza:
start booting form cd ? nem véletlen neroval írtad?
2/14 anonim válasza:
Boot isonak /lemezképként írtad ki a telepítőt mert ha nem akkor nem fog felmenni.
3/14 A kérdező kommentje:
hát nero 8 cal irtam es ugy hogy rakattoltam 2 szer az iso fájla és kiirtam de mondom havernak a gépén amikor betettem a lemezt már el is kezdte telepiteni
2014. szept. 9. 20:41
5/14 A kérdező kommentje:
az hogy a haver gépén bejön de az enyémen nem
2014. szept. 9. 20:55
6/14 A kérdező kommentje:
pedig ez a xp nAgyon kell nekem
2014. szept. 9. 20:56
7/14 anonim válasza:
Ez a XP gondolom tudod,hogy egy vírus tanya és instabil rendszer,buherált vacak.
Jobban járnál egy tiszta,rendes rendszerrel amin jól működnek a dolgok is.
8/14 A kérdező kommentje:
tudom de meguntam a régi szart
2014. szept. 9. 21:11
9/14 anonim válasza:
És ezért használsz egyet, ami még szarabb? A logikád kikezdhetetlen... Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!