Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Spayware terminátor vagy nod32?

Spayware terminátor vagy nod32?

Figyelt kérdés
mindkettő fent van a gépemen és lassítja.próbáltam kikapcsolni a spayware-ben az állandó víruskeresést de nem találtam olyat.a nod 32 mellett mindig bejönnek kémrobotok.a spayware megtalálja őket azonnal.a nod-ban nincs is ilyen írtó.a spayware-ben viszont van vírusírtó is.ti melyiket hagynátok fent?tapasztalatok?
2010. jan. 18. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben az ESET Smart Security-t használnám, annak van kémprogramvédelme is. Lehetőleg legális licensszel, mert a tört verziók abszolút nem naprakészek.
2010. jan. 18. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
az van nekem is.csak nem részleteztem.eset nod32 antivírus.és beengedi a kémrobotokat.napra kész pedig.a spayware talált tegnap 6 kémrobotot amit a nod nem is vett észre.
2010. jan. 18. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is Smart Security van és nagyon jó.
2010. jan. 18. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:

mind a 2 fenn van nálam. a Terminátor kézi indítással.

az automata indítás leállítása:

Jobb klikk, a tálcán az óra mellet levő kék Terminátor pajzson, >Állandó védelem üzemmódjának beállítása<, -->Letiltva<--Klikk!

Így csak akkor indul, ha kézzel, az Asztalon lévő ikonra dupla klikkel indítod!

vagy: A programból történő kilépéshez és az állandó védelem leállítsához, kattintson a Spyware Terminator tálcán lévő ikonjára és válassza a KiIépés lehetőséget.

2010. jan. 18. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi.utolsó:rád hallgatok!
2010. jan. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!