SUPERAntispyware, vagy Spyware Terminator?
U.I.: Rendszer: Windows XP Extended Edition 2002 Version
CPU: Intel(R) Celeron(R) 1.70 GHz
Spyware Terminator nem jó a gépedre. Ilyen teljesítmény mellett a Ad-Aware kell, szerezz be ZoneAlarm Free tűzfalat (kapcsold ki a Windows-ét). Avasttal együtt se fogják lassítani a gépedet. (Az én régi gépem volt ilyen).
Innen letöltheted: [link]
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Uccsó: Felraktam az Ad-Aware programot, Ingyenes (tehát nem regisztrált módon). Viszont miután megnyitottam azt írja ki hogy a rendszer védelem és az automatikus frissítés is inaktív. Hogy lehet ez aktiválni, ugyanis semmilyen gombot v. egyebet nem találtam ami ezt a célt szolgálná.
Jah próbáltam telepíteni a Zone Alarm-ot is de már a legelején valami baja van a Windows XP Service Pack-al (vagy mivel), és emiatt nem települ. Viszont a Spyware T-t már letöröltem. Mit tegyek?
Ad-Aware: menj fel a netre és regisztráld, ha ingyenes is, ehhez ragaszkodnak. De a Free-t töltötted le? Csak az ingyenes. ZoneAlarm és minden más ingyenes progi is telepítésnél be akar jelentkezni a gazdájánál. Csak egyet tudok tanácsolni: törölj le mindent (Rendszergazdai fiók, Programok telepítése törlése illetve C:/Program Files)., Aztán nagyon gyorsan töltsd le a Kaspersky Internet Security vagy ESET Smart Security 4.0 progit. A tűzfalak beállítása egy kicsit bonyolult (eleinte interaktiv legyen), addig kérdez. 30 napos próbaverzió kulccsal ingyenes. [link]
vagy [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!