Hogyan tudok úgy videót konvertálni, hogy a minősége meg maradjon?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy, ha nekem van egy 600mb-os videóm abból tudok e 25mb-osat vagy annál is kisebbet csinálni!?2014. szept. 8. 13:14
1/8 Tengor válasza:
Minőség romlás nélkül biztosan nem.
2/8 A kérdező kommentje:
De én hallottam olyat hogy vannak bizonyos kodekek amik nem tudom mik és mire valók de tuti hogy lehet csak állítólag a megfelelő kodekkel....
2014. szept. 8. 13:16
3/8 anonim válasza:
Minőségromlás nélkül lehetetlen, főleg ekkora különbségeknél.
Tehát ha van egy 600MB-os 1 perces tömörítetlen videód, akkor az tömöríthető 25MB-osra mondjuk egy h264-es kodekkel, úgy hogy szemmel látható romlás nincs.
4/8 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmit már mondtak nekem, csak itt az a probléma hogy a videó 26 perces, de akkor ezek szerint csak ezzel a kodekkel kell konvertálni, és akkor úgy jó lesz?
2014. szept. 8. 13:25
5/8 anonim válasza:
Ha már most is tömörített a videó akkor nem lesz ilyen látványos méretbeli különbség hacsaknem a minőség rovására.
6/8 A kérdező kommentje:
De a videó most nem tömörített, ez egy teljesen nyers felvétel és ebből kell nekem egy 25mb-osat csinálni, csak nem nagyon csináltam még ilyet és nem is nagyon értem... :D :S
2014. szept. 8. 13:29
7/8 anonim válasza:
oké, akkor a program segítségével:
gyűjts ki róla minden adatot és szöveges formában küld el nekem
8/8 anonim válasza:
Milyen formátumú ez a videód? Honnan van? MiniDV kazettáról, vagy letöltötted...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!