Ajánlanátok jó történettel bíró játékokat PC-re?
Az alábbiakhoz hasonlóan remek történettel, és hangulattal rendelkező játékok érdekelnének:
Bioshock Infinite
Bioshock
Prince of Persia (2008)
Prince of Persia: The Sands of Time
Mass Effect
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Három játékot is beszereztem az utóbbi időben.
Brothers: A Tale of Two Sons
Ez a játék nagyon tetszett, ráadásul nagyon hat az ember érzelmeire.
Remember Me
Ez a játék számomra nagy csalódás volt. Nem éreztem semmi motivációt, hogy végigtoljam a játékot, még a története sem sarkallt arra, hogy végigvigyem.
Binary Domain:
Ez már egy fokkal jobban tetszett, mint a Remember me, de itt sem a történet és a hangulat volt az, ami miatt végigjátszottam.
Ami szerintem leginkább lekötött, hogy tele van akcióval, de a játék utolsó harmadában már komolyan azt vártam, hogy mikor lesz vége, mert szinte semmi újat nem tudott mutatni a játék.
A végén még be kell ruháznom egy Playstation-be, mert van néhány játék, amivel szívesen játszanék, de PC-re nem jelentek meg. Ami a legjobban zavar, hogy nagyon utálok és nem is igazán tudok kontrollerrel játszani.
Az általatok felsorolt játékok közül pedig rengeteggel játszottam már.
Talán az Alice: Madness Returns játékba fogok legközelebb beruházni.
Az eddigi legjobb történettel rendelkező játék amivel valaha játszottam:
Child of Light
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!