Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánlanátok jó történettel...

Ajánlanátok jó történettel bíró játékokat PC-re?

Figyelt kérdés

Az alábbiakhoz hasonlóan remek történettel, és hangulattal rendelkező játékok érdekelnének:

Bioshock Infinite

Bioshock

Prince of Persia (2008)

Prince of Persia: The Sands of Time

Mass Effect

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 5. 20:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mit szólsz ezekhez a játékokhoz kérdező ?
2014. szept. 15. 12:36
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Három játékot is beszereztem az utóbbi időben.

Brothers: A Tale of Two Sons

Ez a játék nagyon tetszett, ráadásul nagyon hat az ember érzelmeire.

Remember Me

Ez a játék számomra nagy csalódás volt. Nem éreztem semmi motivációt, hogy végigtoljam a játékot, még a története sem sarkallt arra, hogy végigvigyem.

Binary Domain:

Ez már egy fokkal jobban tetszett, mint a Remember me, de itt sem a történet és a hangulat volt az, ami miatt végigjátszottam.

Ami szerintem leginkább lekötött, hogy tele van akcióval, de a játék utolsó harmadában már komolyan azt vártam, hogy mikor lesz vége, mert szinte semmi újat nem tudott mutatni a játék.

A végén még be kell ruháznom egy Playstation-be, mert van néhány játék, amivel szívesen játszanék, de PC-re nem jelentek meg. Ami a legjobban zavar, hogy nagyon utálok és nem is igazán tudok kontrollerrel játszani.

Az általatok felsorolt játékok közül pedig rengeteggel játszottam már.

Talán az Alice: Madness Returns játékba fogok legközelebb beruházni.

2014. okt. 9. 10:39
 23/25 anonim ***** válasza:
Assassin's Creed szériák
2014. nov. 5. 16:59
 24/25 No Name 80 válasza:
A Firwatch elképesztő történettel rendelkezik. Nagyon intezív és remek sztorija van, fordulatokkal tele. Igazából másrsa nem is nagyon koncentrál a játék, esetleg még a látványra. képregyényszerű kinézete van, de gyönyörű. Nehézség nincs benne, nem lehet meghalni, nincs semmi harc vagy ilyesmi. De nagyon jó a játékélmény. A játék közben valakivel rádión beszélgetsz és tényleg hagy téged beszélgetni a játék, ugyanis mindig van 3-4 válaszlehetőséged. Viszont sajnos rövid a játék, nekem 4 és fél óra volt, de nagyon lassan játszottam minden felé elmentem, meg minden. De attól még nem nagyon az egyben lejátszós, nekem igazából kirartott 3 hétig (3 egységben játszottam le). Mindig hétvégén estem mikor már senki nem zavart, a telefont is kikapcsoltam mert ezt így kell. Egy ponton annyira intenzív és erős a történet, hogy komolyan másfél óra után abbahagytam, mert egyszerűen nem bírtam. Ezt pozitívan kell érteni, mert nagyon jó volt és rettentő érdekes, de az idegeim már nehezen bírták, várni, hogy mikor fog mi történni meg minden. A hangok is elképesztően a helyükön vannak, mikor belépsz egy barlangba, akkor az tényleg a kellő érzést váltja ki a megfelelő hangokkal. Semmiképpen ne hagyd ki!
2017. dec. 18. 17:00
 25/25 anonim válasza:

Az eddigi legjobb történettel rendelkező játék amivel valaha játszottam:

Child of Light

2017. dec. 31. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!