Ajánlanátok jó történettel bíró játékokat PC-re?
Az alábbiakhoz hasonlóan remek történettel, és hangulattal rendelkező játékok érdekelnének:
Bioshock Infinite
Bioshock
Prince of Persia (2008)
Prince of Persia: The Sands of Time
Mass Effect
Előre is köszönöm a válaszokat!
Dragon Age 1-2
The Witcher 1-2
The Walking Dead
A Dragon Age 1. részével játszottam, de nagyon unalmas volt számomra, és a történet sem kötött le igazán, így kb felénél abbahagytam.
A Witcher 1-2 nagy kedvencem. Nem is tudom hogy maradhatott ki a felsorolásomból?
A The Walking Dead-et lehet kipróbálom.
Azért várok még javaslatokat.
Half Life 1,2
Far cry 1,3
Borderlands 1,2
Dishonored, és főleg a DLC-i. A The Knife of Dunwall nekem nagyon tetszett.
Meg a Telltale Games játékai között is nézelődj!
G.
Köszi a játékcímeket!
A Dishonored-ról megnéztem néhány videót, és nem tűnik rossznak, ráadásul az ára is elég baráti.
A másik válaszolónak is köszönöm a listát.
A Half life 1-2 nekem is nagyon tetszik, de már rengeteget játszottam velük.
Ha még vannak javaslatok szívesen várom őket, hogy milyen játék(ok)ba lenne érdemes beruháznom.
Jahhhh. Majdnem elfelejtettem:
Alice: Madness Returns
A Remember Me és Metro Last Light játékokat kipróbáltam, de kb 2 óra játék után végeztem is velük. Számomra nagyon unalmasak voltak.
A Fable: the lost chapters-szel sokat játszottam korábban. Nekem ennek a játéknak nem a története, hanem inkább a hangulata és játékmenete tetszik.
Vannak még javaslatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!