Windows 7 telepítésnél miért kezdődik előlről a telepítés amikor először indul újra a gép a telepítés közben?
Usb-hdd ről próbálom telepíteni a gépre, oly módon hogy az iso file tartalmár egyszerűen kibontottam a hdd egyik particiójára...a gép szépen bebútol róla elkezdi a windows fájlokat kibontani, de amint először újraendul mintha mindent elfelejtene és megin bejön a setup eleje...
laptopról van szó tönkrement a dvd olvasója..
tudom hogy lehet usb telepítőt készíteni de olyant még nem találtam nem csak pendrive val működne. Nekem csak egy sima 250gb os sata s 2,5 colos usb házas lemezem van..
De van! És kérni is fogja.
Én is találkoztam már ezzel a jelenséggel, ha lemezes telepítés akkor egyszerűen vedd ki lemezt újraindulás közben, majd ha beboot -olt rakd vissza.
USB -s telepítésnél meg miest újraindul a gép azonnal lépj be a BIOS -ban és a vinyót állítsd be elsődlegesnek boot -nak. Ezt persze lehet lemezes telepítésnél is.
08:13
Tévedsz.
Utolsó: Nem minden alaplapon van az a lehetőség, de igen az is egy megoldás.
Lehet igazad van, majd kipróbálom. Nekem eddig nem volt rá szükségem, hogy a telepítés vége előtt kivegyem a telepítő forrást, ezért is siklottam el felette.
Az XP első újraindítás után is kérte, ebbe biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!