4 gigás ISO ból 4 megás rar fájl? Hogy csinálták?
"Ez nem pont az a játék, de szintén 4 megára tömörítve."
Nagyon meggyőző, különösen a kommentek. XD
Bár már volt, aki elképzelte a mindent 2 bájtba tömörítő csodát is - csak az a fránya entrópia...:
Itt vannak a KGB saját tesztjei:
Bátran elhiszem, hogy az alkotók jogosan büszkék arra, hogy a programjuk minden kategóriában jobb valamennyivel az összes többi tömörítőnél. De ők maguk is ennyit ígérnek, nem többet -- cserébe a nagy gépigényért, és a finoman szólva is szokatlanul hosszadalmas, esetenként félnapos kibontásért.
Kíváncsi volnék, hogy a KGB hogyan realizálta az említett fájl tömörítését. Ugyebár különleges, a PAQ algoritmus egy régebbi változatán alapuló saját módszert használ, ehhez mérten érdekes, hogy ezt hogyan érvényesíti a RAR-formátumban, amelyet egyébként a felkínált KGB és a ZIP lehetőségek közül választva érhet el a furfangos felhasználó...
Szkeptikus hozzászólásaimnak egy pillanat alatt megálljt parancsolhatsz azzal, ha a kérdéses RAR-t elérhetővé teszed. Minden egyéb érv merő szócséplés.
18. Azért írtam, mert ez egy nyilvánvaló képtelenség és a dologra egy magyarázatot tudok, azt amit idéztél. Erre sem a KGB sem az FBI nem magyarázat.(tréfa, hehehe)
Ami még szóba jöhet, azt már írták. Ez a 4MB-os valami csak egy letöltő és telepítést elindító program, nem tudom mi ezeknek a neve. Sok ilyennel találkoztam, csak példának itt az Adobe Flash Player. Egy 1MB-os fájlt kapok letöltéskor a valódi telepítő több 10MB, azt a megfelelő szerverről tölti le és aztán telepíti. De nem abból az 1 MB-ból lesz az a 20-30. Még ez is képtelenség, nem hogy 4 MB-ra tömöríteni a 4 GB-ot.
Ilyenek az androidos játékok is. Van egy pár megás apk fájl, aztán az letölt még mondjuk 1 GB adatot.
Ha ilyesmi tévesztett meg, akkor szívesen visszavonom, amit akkor írtam, de ha ragaszkodsz a KGB-s verzióhoz, akkor fenntartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!