Tudnátok linket küldeni olyan videó vágó és szerkesztő programról ami telepítés után eggyből használható vagy a letöltött fájl indítható?
"nem kell semmi profi progi: egy videó részét be akarom lassítani"
Azért azt ne hidd, hogy ezt minden faluvégi program tudja. Ha csak a képkockák többszörözésével oldja meg, garantáltan ronda lesz, kivált komolyabb lassítás esetén. Szerintem ingyeneset nem fogsz találni.
ma 20:54
Ez igazán meglepő, hogy erről nem tudtál.. Néha olvasom itt a kérdéseket, és te igen hozzáértő válaszokat szoktál adni. Legalább is, én úgy érzem.:))
Hogy ne maradjak szégyenben, mondom én is a kedvencemet: Blender.
A program videószerkesztőjében (Video Sequence Editor) betöltöd a felvételt (Add > Movie), majd jobb egérgombbal a végére kattintva, G megnyomása után tetszés szerinti hosszra húzod, bal gombbal okézod, aztán Add > Effect Strip > Speed Control menüponttal hozzáadod a lassítás-effektet:
Egy próba:
https://www.youtube.com/watch?v=dJJU_lfiRME&feature=youtu.be
Ez a PDF másról szól, de a végén írok a videóba mentés beállításairól:
Már szemeztem a Blenderrel. Most éppen a VSDC-t tanulgatom.
A Jashaka kifogott rajtam :)) Nem tudok angolul, így marad a yotube segítsége.
"Ez igazán meglepő, hogy erről nem tudtál"
Kösz a bókot, legyen a mentségem, hogy linuxot használok, a windowsos gépemet szökőévenként nyitom ki, például ilyen alkalmakkor. De már nem először tapasztalom, hogy a Movie Maker nem is annyira rossz program, mint amennyire fikázzák. Ezentúl én is féken tartom a szövegszerkesztőmet, hátha egyszer az imádott Blenderemben is megakadok, és a WMM-re szorulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!