Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ki használ már windows 7 et?

Ki használ már windows 7 et?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok hogy ki használ win 7 et és mi a véleménye róla.
2010. jan. 16. 23:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%

Te nem tudsz rólam semmit.

Amúgy meg ne tévessz össze saját magaddal, mert te csak egy tudatlan vagy. (Fölösleges itt erőlködnöd.) :)

2010. jan. 18. 21:36
 22/28 anonim ***** válasza:
Még novemberben felraktam kipróbálni, használtam is 1-2 hétig, de aztán visszatettem az xp-t. Nincs a hetessel semmi bajom, mert jónak meg gyorsnak tűnik (talán egy-két speciálisabb programmal voltak kompatibilitási gondok), de amíg az 5.1-es, illetve a sztereo hangzást nem javítják, addig biztos nem teszem vissza. Az xp-n ezerszer élvezhetőbb a filmnézés vagy zenehallgatás (jelenleg). Szóval ha ez megoldódott akkor visszateszem a hetest. De szerintem ez nem mostanában lesz.
2010. jan. 20. 07:57
 23/28 A kérdező kommentje:

21:36

van annyi IQ-m hogy nem állok le vitatkozni egy kis hülyeségen.Ha nem tudod használni az a te bajod.

utolsó

érdekes én nem vettem észre hogy rosszabb lenne a zene meg a filmek hang vagy kép minősége.Csak egy jó program kell és akkor jó lesz de te tudod.

Egyenlőre NAGYON megvagyok elégedve és már több hónapja hibátlanul működik.

2010. jan. 20. 17:48
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
Még te ugatsz? Te indítottad a vitát (a "kis hülyeség" miatt)... (ennyit az IQ-dról)
2010. jan. 20. 18:33
 25/28 A kérdező kommentje:

Te indítottad a vitát

Hát te hülye vagy xD Én csak kíváncsi voltam ki használ windows 7 et.Mindenki kulturáltan válaszolt csak egyedül te vagy bunkó és primitív.

Ja és ez nem vita ha nem vetted volna észre csak egy kérdés.

2010. jan. 20. 19:10
 26/28 anonim ***** válasza:
56%

Igen, és én a kérdésre válaszoltam, csak te nem értettél egyet vele, ezért az agyhalott fejeddel vitát indítottál, most meg itt hazudozol...

Ennyit rólad. :)

Szánalmas vagy.

2010. jan. 20. 20:57
 27/28 A kérdező kommentje:
Te meg egy kocka fejű kretén vagy xD menj oszt verd bele a csepp f.szodat az xp be és ne írogass ide mert senkit se érdekel ha nem vetted volna észre xD
2010. jan. 21. 01:20
 28/28 anonim ***** válasza:
68%
Most is te írtál kulturálatlan kommentet a "bunkó és primitív" fejeddel. Ha senkit nem érdekel amit írok, akkor te minek válaszolsz?! Inkább dögölj meg!
2010. jan. 22. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!