Ki használ már windows 7 et?
Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok hogy ki használ win 7 et és mi a véleménye róla.2010. jan. 16. 23:22
1/28 anonim 

válasza:

Én. Tetszik. 2-3 hónap Vista után visszaraktam az XP-ét. Ez első pillanattól kezdve tetszik.
2/28 anonim 

válasza:

IMÁDOM!!! Fanatikus XP-s voltam, de egy pillanat alatt döntöttem a Windows 7 mellett, nem bántam meg. Stabil, gyors.
3/28 anonim 

válasza:

Én azért vettem új laptopot, hogy kipróbálhassam a 7-et és nagyon tetszik!
5/28 anonim 

válasza:

WinXP utan valtottam Ubuntura, aztan egy ido utan feltettem melle a WinXP-t is a jatekok miatt. Most Win7-em van, Linuxom nincs.
RJ 19/F
6/28 anonim 

válasza:

Win7 Rulz:) Nekem nagyon bejön... RC1 óta használom
7/28 anonim 

válasza:

Jó a Win7, azt használom. Ha az öreg TV kártyámhoz is lenne program le is törölném az XP-t.
8/28 anonim 

válasza:

Nekem Win7 Home Premium van. Ahhoz képest amit tud szerintem bőven megérte az árát. A régi szoftverek mind futnak, mert vagy ott a kompatibilitási beállítás vagy a virtualizált WinXP környezet. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
9/28 anonim 

válasza:

Én és elégedett vagyok vele. Már nem tenném vissza az XP-t.
10/28 anonim 

válasza:

Windows 7 Ultimate Média center 2 hónapja váltottam XP-ről de nem raknám vissza semmi pénzért.Egyszerűen nagyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!