Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 re tényleg nincs...

Windows 7 re tényleg nincs még annyi cucc?

Figyelt kérdés
Hp pavilion dv5 laptopomon windows vista premium van.De szegény megérett már egy "újrarakásra" .Én nem értek hozzá: windows 7et rakjanak nekem, vagy maradjon a vista premium? Azt mondta egyik ismerősöm, hogy valamit nem lehet találni még erre az uj win7re,ezért nem ajánlja a win7et.De mástól meg azt hallottam,hogy nyugodtan. Most akkor?
2010. jan. 16. 23:12
 1/7 A kérdező kommentje:
még annyit írnék, hogy semmiféle telepítő cd és driver cd nem volt a laptopomhoz!! magát telepítette fel mkor bekapcsoltam
2010. jan. 16. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Vista után egy áldás a Windows 7, csak ajánlani tudom.
2010. jan. 16. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen cucc és mennyi? Miért kellene belőle annyinak lenni?

Aminn a Vista elmegy, azon a 7 is. Tulajdonképpen kis túlzással nem nagyobb a hardverigénye az XPnél. Ha biztosra akarsz menni: [link]

2010. jan. 16. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ami programok futnak a régebbi verziókon azok futnak egy új verzión is.

Ha szoftverre gondolsz az alatt hogy "valamit nem lehet találni még erre az uj win7re"

Szoftvereknél játékoknál van egy minimum rendszerigény általában úgy írják ki, hogy 98, me,xp, és e fölött.

2010. jan. 17. 00:16
 5/7 czibles ***** válasza:
az ismerősöd szerintem a 32 és a 64bit-es oprendszerre gondolt. mert ugy a 64bit-esre tényleg nincsen annyi progi még.
2010. jan. 17. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel nekem a laptopon van legális Vista-m, így maradok annál. Kipróbáltam a 7-est is de nem adott annyival többet, hogy váltani akarjak. Én a váltás előtt kivárom az első szervizcsomagot.

A 23:36-os válaszoló szerint kb. ua a 7-es gépigénye mint az XP-é. Ez sajnos nem igaz. Ellenben 7-es gépigénye szinte ugyanaz mint a Vistáé.

Vista: [link]

Win 7: [link]

2010. jan. 17. 19:33
 7/7 Colix ***** válasza:
szerintem van minden a windows 7-re, nekem is az van, igaz hogy 2 hétig kerestem egy hang kártya drivert de aztán találtam. ez alatt az idő alatt fel tettem a vistat is de a 7eshez képest sokkal gyengébb. azt mondják vista után áldás a win7...
2010. nov. 6. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!