Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nincs hang Sniper Elite...

Miért nincs hang Sniper Elite 3-ban?

Figyelt kérdés

1 hete újratelepítettem a Win-t, feltettem a Sniper Elite 3-at és nincs hang. Újratelepítés előtt még volt hang, most is minden más programon, játékon, flash videókon, skype-on stb. van hang, csak a S. E. 3-on nincs. Driverek, beállítások rendben vannak, úgyhogy kifogytam az ötletekből. Valakinek volt hasonló problémája?

Win 7 Home Premium 64 bit

Asus K53SV

2014. aug. 29. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Eredeti a játék?
2014. aug. 29. 20:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem az, de ez nem is fontos szerintem. Mint írtam: újratelepítés előtt még volt hang. Tehát ugyanez az iso volt installálva, és tökéletesen működött még 2 hete.
2014. aug. 29. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs telepítve a directX [link]

legalul egy kommentelő ír egy letöltési linket onnan le tudod tölteni én is onnan szedtem le.

2014. dec. 12. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
A DirektX alap, tehát az biztos fent van. A probléma nem oldódott meg, úgyhogy már nem foglalkozom vele. Talán majd egy win újrahúzás után megint megpróbálom.
2014. dec. 13. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!