Újabb játék miért megy jobban mint a gagyibb régi? (Sniper Elite V2 / Worms Ultimate Mayhem, Dirt 2)
Szóval, van egy gépem: Pentium 4 3.2Ghz
2GB RAM
Ati Radeon HD6670 1Gb GDDR5
150Gb HDD
Win7 Ultimate 32-bit
Az érdekelne, hogy mitől lehet az, pl.: Sniper Elite V2 minimumom és maxon is ugyanúgy megy (30-40 FPS), szóval bőven játszható. (pedig azt olvastam hogy min. 2 magos processzor kell hozzá) De ezzel ellentétben pl.:Worms Ultimate Mayhem, Dirt 2 (aminek P4 3.2Ghz a minimum) pedig laggol. Szóval szerintetek mi lehet ennek az oka? Nem igazán értem, a gépigény az nem is pontos csak úgy kb. egy útmutatás?
"a gépigény az nem is pontos csak úgy kb. egy útmutatás?"
Pontosan.
G.
Szerintem processzor limited van, azért megy minden grafikai beállításon ugyan úgy.
G.
Nem mind1 egy játék futását mennyire optimalizálták. Tökmind1 mikori a játék.
Minden játék más memóriaigényű bizonyos helyzetekben. Dirt2 azért szaggat mert 1 magos proci nem elég neki. Sniper elite pokolian rossz optimalizáltságú játék de az 1 magmagasabb hz-e kapóra jön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!