Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen egy bomba biztos...

Milyen egy bomba biztos számítógép?

Figyelt kérdés
Van rajta egy iobit all in ultimate 7 és egy avast! Ennyi elég a vírusok meg mindenféle ellen!? Tűzfalat azért nem szedtem le rá mert az van pl az avast-ban is!Az iobit-et meg nagyon szeretem mert mindenféle mocskot ami volt a gépen azt letakarít róla meg van annak is vírusozós meg malware-es része is meg minden! Tehát ennyi elég vagy rakjak rá még pár dolgot!? Köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 26. 17:46
 1/8 soccerway ***** válasza:
Ha tudsz ésszel netezni akkor ennyi elég.
2014. aug. 26. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
hát ez masszívan relatív de egy bombabiztos gép Linuxal indul, nekem pl nincs semmilyen virusirtóm mert nem töltök le semmi olyat amit nem kell és máris bombabiztos
2014. aug. 26. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Hát a bombabiztos számítógépen biztos nem Windows lenne. De egyébként azzal sem lehet nagyon vírust beszedni, ha nem töltögetsz kétes működésű programokat meg látogatsz fura oldalakat, a bombabiztos számítógéphez elsősorban okos user kell.
2014. aug. 26. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Bombabisztos gép: Biztonságtudatosság, éberség.

Nálam ez ezt takarja:

ESET Smart Security

Malwarebytes Anti-Malware Free (kiegészítő védelem)

AD Block Plus összes szűrője bekapcsolva

Általános jogú felhasználó mindennapokra, mellette egy admin erős jelszóval levédve.

A Linux azért jó, mert az mindenhez kér jelszót. Windows alapból rendszergazdát ad, ergo minden ami fut az is rendszergazdajogokat kap.

2014. aug. 26. 17:59
 5/8 lustig ***** válasza:
az utolsó válaszoló nagyon korrektül elmondta a véleményem
2014. aug. 27. 01:41
 6/8 A kérdező kommentje:
AdBlock nekem is fut rajta meg van egy kisebb kód is csak én sokat töltögetek viszont a Linuxról sok negatívumot hallottam viszont a MacOsx gépek jöttek be nagyon de ez a windows-os gép lett a munka gépem is! De szerintem akkor így jó lesz ahogy van. Köszönöm szépen a segítségeket!
2014. aug. 27. 18:05
 7/8 soccerway ***** válasza:
lol. én meg a windowsról olvasok sok rosszat itt nap mint nap.
2014. aug. 27. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Bombabiztos számítógép ugyan nem létezik, de ha nem töltesz le mindent az internetről ami jól hangzik, pl: Minecraft crack 100% working no virus meg hasonló dolgokat, akkor nem jönnek le vírusok, illetve ha betartod a kiberbiztonság szabályait

Akkor a Windows is biztonságos operációs rendszer

2022. ápr. 20. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!