Milyen videó vagy képkonvertáló vagy fotószerkesztő program képes erre a konverzióra?
BMP,PNG,JPG és egyéb képfájlokból szeretnék konvertálni, speciális formátumokra, amelynek a képi végeredményét meg is lehet nézni ugyanabban a programban, vagy bárhol. Az nem érdkes,ha videó fájlt készít belőle,csak az a lényeg,hogy a képszerkesztő,vagy videoszerkesztő programok felismerjék a formátumot. Ne hari érte ha valamit nem jól írtam, nem vagyok profi a témában.Ezért kérek segítséget,hogy milyen program képes erre.Köszi!!:)
YUV
RAL
RGB
CMYK
YCbCr
RGBA
Grayscale
NTSC
PAL
SECAM
HSV
HSL
HTML
Egyéb szinkonverziók és szabványok.
Jó kifogás arra,hogy nem tudod a választ.Nem értelmetlen vitákat szeretnék,hanem olyan programot,amivel át lehet konvertálni ilyen színekbe egy adott forrásfájlt.
RGB to YUV
RGB to RAL
RGB to CMYK
RGB to HLS
RGB to akármi
és mindezt oda-vissza a többi szinkombinációkkal.
Azt szeretném,hogy beolvasok mondjuk egy BMP,vagy bármilyen ismert képfájlt a programba és azt többféle videószabványra,képszabványra át szeretném konvertálni. Remélem ez így érthetőbb lesz.
Így jobba kérdés!
Először én is csak néztem, hogy lesz egy JPG-ből HTML :-)
Ha jól értem te inkább a képben lévő a szín információ kódolását szeretnéd konvertálni.
Igen talán neked van igazad. Itt találtam online egy konvertert,de ez egy csomó olyan formátumot készít,főleg a vége felé lévő formátumokat ha nézed,amelyet nem tud értelmezni egy csomó program és lehet hogy a szinkódolás sem kerül bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!