Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan fotószerkesztő program...

Nagyzsolt1 kérdése:

Olyan fotószerkesztő program mondanátok amiben két képet össze lehet rakni vagy több képet?

Figyelt kérdés

2013. aug. 11. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
írd le pontosabban hogy mit akarsz
2013. aug. 11. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Paint.

G.

2013. aug. 11. 16:01
 3/9 A kérdező kommentje:
már fenn leirtam olyan kell amibe két képet öszze lehet rakni és egy képként elmenteni és szerkeszteni is lehessen
2013. aug. 11. 16:02
 4/9 tabaki ***** válasza:

Gimp.

[link]

De nem írtál te le semmit. Honnan lehessen tudni, hogy neked mit jelent a tök semleges "összerakás" kifejezés?

Tablót akarsz csinálni a képekből? Azt szeretnéd, hogy az egyik átlátsszon a másikon? Mozgó GIF-et csinálnál?

Amit te akarsz, az vélhetőleg a montázs, amire a Gimp tökéletesen alkalmas. A saját formátumában mentve megőrzi a rétegeket, tehát tovább tudod szerkeszteni, egyébként meg a szokásos képformátumokba exportálhatod a képet.

2013. aug. 11. 16:19
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem gimp van de azzal nem tudok két képet összereakni és én ugy akoeom öszzerakni a képeket hogy egymás mellé
2013. aug. 11. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor photoshop
2013. aug. 11. 16:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Már megint a júzer error...

Erre még a Paint is alkalmas, hiába ajánl neked bárki PhotoShopot, ha még egy Painttel se tudsz boldogulni.

G.

2013. aug. 11. 16:48
 8/9 tabaki ***** válasza:

Sosem fogom megérteni,,hogy ez a Photoshopos szívatás miért akkora poén.

Ha tényleg csak egy képfelületre kell rakni több képet, pár napja volt szó róla. Paint is használható:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..

De általában minden más jobb...

2013. aug. 11. 17:39
 9/9 tabaki ***** válasza:

Egyébként, ami a Gimpet illeti, például:

Kérsz egy akkora új képet, amelyen biztos, hogy bőségesen elfér majd mindkét kép, aztán Fájl->Megnyitás rétegenként. A behozott képeket addig tologatod, míg úgy nem állnak, ahogyan szeretnéd. Ezután téglalappal kijelölöd a véglegesnek szánt területet, majd Kép->Vágás a kijelölésre.

Én nem így csinálnám, de kezdetnek megteszi.

2013. aug. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!