Hogy tudok több mappából bizonyos formátumú fájlokat egy mappába másolni?
Szia.
Ha totalcommandert használod akkor a következő képpen :
A TC-ben elmész a mappaszerkezet tetejéig
Aztán : ALT+F7 (Keresés)
beadod a keresendő kifejezést *.*, vagy *.jpg vagy amit szeretnél. Amikor lefutott a keresés alul a TC-ben lesz 4 gomb :
Nézőke, Új keresés, Fájlhoz Ugrás, Ablakba
Ha az Ablakba gombot nyomod meg akkor a keresési találatokat beteszi az egyik oldalra az ablakba (és csak a találatokat), A másik oldalra átmásolhatod (F5) illetve átmozgathatod (F6) a fájlokat. (Mozgatás után a lista továbbra is látható lesz, viszont a fájlok már nem lesznek ott CTRL+R (frissités) után visszatér a normál kétablakos nézethez a TC)
Sok sikert.
Üdv.
Sikerült!! :D
Legalább 15 percig kerestem az intézőbe a keresés helyének megadását, de megvan és be tudtam másolni egy mappába mindet
Elsőnek tc-ben próbáltam, csak a keresés eredményét nem lehetett másolni, ezek szerint csak az "ablakba" gombra kellett volna nyomni, legközelebb már okosabb vagyok :)
Köszi a segítséget mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!