Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok több mappából...

Hogy tudok több mappából bizonyos formátumú fájlokat egy mappába másolni?

Figyelt kérdés
Adott ~650 mappa, total commanderrel sikerült átmásolni csak a .jpg-t, de nem egy mappába. Hogy lehet legegyszerűbben az összes mappából egy mappába másolnia fájlokat?
2014. aug. 26. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
phijj, nem tudom. talán megnyitod win intézővel ott ezeknek a mappáknak a helyét megadod, oszt kiválasztod, hogy képet keresel, aszt talán majd sikerül, sok sikert!
2014. aug. 26. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Futtass egy keresést a kívánt fájlokra, az eredményt tedd ablakba. Ott mindet kijelölheted és mehet a másolás.
2014. aug. 26. 11:59
 3/4 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

Ha totalcommandert használod akkor a következő képpen :

A TC-ben elmész a mappaszerkezet tetejéig

Aztán : ALT+F7 (Keresés)

beadod a keresendő kifejezést *.*, vagy *.jpg vagy amit szeretnél. Amikor lefutott a keresés alul a TC-ben lesz 4 gomb :

Nézőke, Új keresés, Fájlhoz Ugrás, Ablakba

Ha az Ablakba gombot nyomod meg akkor a keresési találatokat beteszi az egyik oldalra az ablakba (és csak a találatokat), A másik oldalra átmásolhatod (F5) illetve átmozgathatod (F6) a fájlokat. (Mozgatás után a lista továbbra is látható lesz, viszont a fájlok már nem lesznek ott CTRL+R (frissités) után visszatér a normál kétablakos nézethez a TC)

Sok sikert.

Üdv.

2014. aug. 26. 12:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Sikerült!! :D

Legalább 15 percig kerestem az intézőbe a keresés helyének megadását, de megvan és be tudtam másolni egy mappába mindet

Elsőnek tc-ben próbáltam, csak a keresés eredményét nem lehetett másolni, ezek szerint csak az "ablakba" gombra kellett volna nyomni, legközelebb már okosabb vagyok :)

Köszi a segítséget mindenkinek

2014. aug. 26. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!