Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan kémprogram,...

Létezik olyan kémprogram, amivel láthatnak téged a telefonod kameráján vagy a laptopod kameráján keresztül?

Figyelt kérdés
Tehát például: kapok egy mailt valakitől, amiben képeket és zenét küld nekem. Ezeket letöltöttem a laptopra is és a telefonomra is. Láthat ő engem a kamerákon keresztül? Létezik ilyen? Természetesen neten keresztül, amikor be van kapcsolva a hálózati netem vagy a wifim.

2014. aug. 25. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik. Ezért van led a kamerákon, hogy ha a tudtodon kívül be van kapcsolva, akkor is tudj róla.
2014. aug. 25. 18:17
 2/7 A kérdező kommentje:
A laptopon van led, fény, minden, de a telefonon nincs csak a hátsó vaku, és az is csak akkor ég ha bekapcsolom. Az első kamerán semmi fény lehetőség.
2014. aug. 25. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Bocs, ezt kifelejtettem: telefonra nincs ilyen. Maximum akkor, ha kitudja milyen orosz-kínai oldalról letöltesz egy teljesen értelmetlen fájlt, ami véletlenül a telefonod összes tulajdonságához hozzá akar férni.

De kétlem, hogy ez ilyen egyszerű lenne :)

2014. aug. 26. 14:11
 4/7 lustig ***** válasza:

azt is meg lehet kerülni, h a laptopodon a kamera ledje ne világítson, csak szakértelem kérdése (nyilván aki ilyet tud az profibb)

Egyszer volt erről egy rövid cikk, asszem az indexen

2014. aug. 27. 04:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudtommal nem lehet kikerülni, mert az hardveresen kapcsol be, nem szoftveresen. Ahhoz, hogy az ne kapcsoljon be, minimum hozzá kell férned a géphez.
2014. aug. 28. 15:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Hmm...értem köszönöm!
2014. aug. 29. 20:03
 7/7 czarpadka válasza:
Persze,hogy van ilyen progi.Takard le a kamerád ha nem használod.
2014. szept. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!