Lesz valami következménye ha a gépemen megjelenik a kék halál?
Figyelt kérdés
Eddig csak egyszer volt kék halál,de félek hogy megint befgo következni.2014. aug. 23. 08:25
1/7 anonim válasza:
Még idejében mentsd ki a dolgokat róla, aztán telepítsd újra a gépet, mielőtt teljesen osszeomlik.
2/7 tabaki válasza:
A kékhalálnak mindig oka van, tehát, ha ez az ok nem szűnt meg -- vagy a körülmények összejátszása miatt újra előáll -- ismét előfordulhat. Ne felejtsd el, hogy ez tulajdonképpen egy hibaüzenet, legközelebb jegyezd föl, hogy mit ír ki, akkor jobban utána lehet menni az okának, puszta eseményként elmesélve semmit sem mond.
3/7 tabaki válasza:
@08:33:
Ha pattanás nő az orrodon, nem biztos, hogy rögtön fejátültetéssel érdemes kezdeni...
4/7 anonim válasza:
Valamelyik driver-ed hibás, vagy nem kompatibilis. Nekem egyszer akkor volt kékhalál, amikor VirtualBox-ban elakartam indítani az egyik virtuális számítógépet...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,de már megoldottam :D a webkamera csinálta a felhatjtást,bármilyen furcsa is...
2014. aug. 25. 15:14
6/7 tabaki válasza:
Fúha, webkamera-probléma? Az kemény, azonnali újratelepítés, de még jobb, ha eladod a gépet, és sóval behinted a helyét...
7/7 anonim válasza:
Nem kell újratelepíteni... Lehet hogy már újratelepítette.(?) Eladásnak se látom értelmét. Ha már nincs probléma, akkor már nem kell újratelepíteni és/vagy eladni a gépet! ;) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!